Trampské jaro tradičně v divadle, koncert skupiny Nsango Malamu v evangelickém kostele či veselé brusleni v maskách na zimním stadionu

Home » Archiv aktualit » Trampské jaro tradičně v divadle, koncert skupiny Nsango Malamu v evangelickém kostele či veselé brusleni v maskách na zimním stadionu

Datum vydání: 10. 3. 2009

Nadcházející víkend se těšte na oblíbený jarní koncert trampské skupiny Chrpa a na africké bubny, které se rozezní v evangelickém kostele. Veselé bruslení v maskách pro malé i velké proběhne v neděli na zimním stadionu.

Chrudimská trampská skupina Chrpa zve všechny své příznivce na tradiční jarní koncert. Letošními hosty budou kapely Rosa z Litomyšle (hrají tradiční a moderní trampské písně) a skupina Vlak na Dobříš z Prahy (hrají trampské kuplety),“ uvádí Petra Vykydalová z chrudimského informačního centra. Koncert se koná v Pippichově divadle v sobotu 14. března v 19 hodin. Vstupenky zakoupíte v předprodeji v divadle či na informačním centru.

V neděli 15. března v 16 hodin vás zve farní sbor Českobratrské církve evangelické na vystoupení angolsko–české hudební skupiny Nsango malamu („dobrá zpráva“ v jazyce lingala). „Skupina představuje českému publiku duchovní i folklorní hudbu Angoly a Konga zpěvem a bubnováním na africké bubny,“ dodává Vykydalová. Vstupné činí 80 Kč.

Dalším lákadlem na tento víkend je Veselé bruslení v maskách. Jeho pořadatelem je Rádio OK. V neděli 15. března se od 13 do 16 hodin na zimním stadionu můžete těšit na soutěže a hry pro malé i velké, ceny pro nejhezčí masky, diskotéku na ledě, obchůdek Rádia OK a samozřejmě na občerstvení.

Zimní stadion