Zábava, zážitky, poučení i výhry v Pardubicích

Home » Archiv aktualit » Zábava, zážitky, poučení i výhry v Pardubicích

Datum vydání: 16. 10. 2020

V červenci potěšila pardubická neziskovka Česká abilympijská asociace (CAA) velké i malé příznivce sbírání originálních razítek novou rodinnou hrou PERNÍČKOVI aneb Putování po Pardubicích a okolí.

Díky ní můžou nejen táta s mámou a dcera se synem se soutěžní kartou navštívit celkem 14 přitažlivých míst jako speciální kavárnu, muzea nebo zařízení se sportovními i jinými volnočasovými aktivitami.

Kartu přitom zdarma dostanou ve všech těchto místech. Každá vstupenka (případně nákup) znamená jedno razítko. Při získání alespoň poloviny čeká v kavárně Centra Kosatec (tréninkové pracoviště CAA) nebo v Turistickém informačním centru Pardubice drobná odměna. A protože součástí karty je navíc slosovatelný kupon, je reálná šance vyhrát i jednou za měsíc hodnotnější cenu a jednou ročně ještě větší. Veškeré ceny – například volné vstupenky, dárkové poukazy nebo vouchery – věnovala soutěžní „razítkovací“ místa.

Vše důležité o hře PERNÍČKOVI přináší web www.pardubice.cz.

CAA svou činnost směřuje především na osoby se zdravotním postižením. Sídlí v kompletně bezbariérovém objektu Centrum Kosatec v centru Pardubic ve Sladkovského ulici 2824 – přístup je průchodem mezi budovou ODS a pobočkou společnosti M&M reality. Podrobně se představuje na webové adrese www.centrumkosatec.cz.

Za CAA Miloš Kajzrlík