Keltská kuchyně

Home » Kalendář akcí » Keltská kuchyně

Ochutnejte jarní speciality keltské kuchyně. Naučte se, jak uvařit bylinkovou polévku, upéct chléb nebo třeba medové koláčky. Poznejte dnes již prakticky neznámé pokrmy. 10:00 - Otevření bran skanzenu 10:30 - Začátek košíkářského workshopu (bude probíhat celý den) 10:30 - Přednáška na téma stravování v době železné (30 min) 11:00 - Komentovaná prohlídka skanzenu (50 min) 11:30 - Pečení chleba v hliněné... celý popis

Ochutnejte jarní speciality keltské kuchyně. Naučte se, jak uvařit bylinkovou polévku, upéct chléb nebo třeba medové koláčky. Poznejte dnes již prakticky neznámé pokrmy.

10:00 - Otevření bran skanzenu
10:30 - Začátek košíkářského workshopu (bude probíhat celý den)
10:30 - Přednáška na téma stravování v době železné (30 min)
11:00 - Komentovaná prohlídka skanzenu (50 min)
11:30 - Pečení chleba v hliněné peci
13:00 - Prohlídka skanzenu s archeologem (50 min)
14:00 - Přednáška o vaření z jarních surovin (30 min)
15:00 - Komentovaná prohlídka skanzenu (50 min)
15:30 - Pečení chleba v hliněné peci - druhá várka
16:00 - Zavření bran skanzenu

Po celý den - ochutnávky keltské kuchyně, pečení placek, střelba z luku a tradiční historické hry