Keltská kuchyně
Ochutnejte jarní speciality keltské kuchyně. Naučte se, jak uvařit bylinkovou polévku, upéct chléb nebo třeba medové koláčky. Poznejte dnes již prakticky neznámé pokrmy. 10:00 - Otevření bran skanzenu 10:30 - Začátek košíkářského workshopu (bude probíhat celý den) 10:30 - Přednáška na téma stravování v době železné (30 min) 11:00 - Komentovaná prohlídka skanzenu (50 min) 11:30 - Pečení chleba v hliněné... celý popis
10:00 - Otevření bran skanzenu
10:30 - Začátek košíkářského workshopu (bude probíhat celý den)
10:30 - Přednáška na téma stravování v době železné (30 min)
11:00 - Komentovaná prohlídka skanzenu (50 min)
11:30 - Pečení chleba v hliněné peci
13:00 - Prohlídka skanzenu s archeologem (50 min)
14:00 - Přednáška o vaření z jarních surovin (30 min)
15:00 - Komentovaná prohlídka skanzenu (50 min)
15:30 - Pečení chleba v hliněné peci - druhá várka
16:00 - Zavření bran skanzenu
Po celý den - ochutnávky keltské kuchyně, pečení placek, střelba z luku a tradiční historické hry
Typ | přednáška, prohlídka |
---|---|
Místo konání | Země Keltů (Nasavrky) |
Datum a čas konání | so 13.4.2019 10:00 - 16:00 |
Přístupné pro vozíčkáře | Ne |
Související aktuality | |
Zdroj dat | Informační centrum Nasavrky |
Je třeba opravit údaje? |
Turistické informační centrum Chrudim
Resselovo náměstí 1,
537 01 Chrudim
telefon: 469 657 821
mobil: 773 993 333
e-mail: info@chrudim-city.cz
otevírací doba:
červen-září:
po-pá 08:00-12:00, 12:30-17:00
so-ne 09:00-12:00, 12:30-17:00
říjen-květen:
po-pá 08:00-12:00, 12:30-16:00
sobota 08:00-12:00